Wat is de Echte Bossche Koek?

Chocolaterie Koekhuis De Roosekrans biedt u een keur aan overheerlijke kwaliteitsproducten. De verrukkelijke Bossche koek van Salon De Roosekrans is in de loop der jaren in 's-Hertogenbosch en omstreken een begrip geworden. Bakker H. Finkers bereidt de Echte Bossche koek met uitsluitend natuurlijke ingredi├źnten, volgens de traditionele receptuur van de twee vermaarde Bossche bakkers Lambermont en Suijs.


Bakkerij Lambermont was in de vorige eeuw een begrip in 's-Hertogenbosch en voor zijn heerlijke Bossche koeken kwam menig toerist graag speciaal naar de stad. In die tijd produceerde ook de firma Suijs van bakkerij 'De Eenhoorn' de Echte Bossche koek. In 1993 nam Salon De Roosekrans het stokje over. Hierdoor kan Salon De Roosekrans voortbouwen op de rijke historie van kwaliteit van de Echte Bossche Koek in de stad.


Salon De Roosekrans is erg trots op de originele, aloude recepten van Bossche koek van de bakkerijen Lambermont en Suijs. Deze historische recepturen zijn aan kwaliteitsbakker Finkers ter beschikking gesteld. Hij bereidt deze lekkernij op de vertrouwde wijze waarbij hij de beste koek recepten van deze twee historische Bossche bakkerijen samenvoegt. Bovendien heeft Salon De Roosekrans zijn assortiment Bossche koeken uitgebreid met overheerlijke variaties op dit oorspronkelijke kwaliteitsproduct.

Voor nog meer informatie over de rijke historie van de Echte Bossche Koek, klik hier.